Life- en Loopbaancoaching

Life- en loopbaancoaching 

Loopt u steeds tegen dezelfde zaken aan?  Twijfelt u of u nog op de goede plek werkt? Bent u senior en denkt u na over hoe u uw loopbaan verder wilt invullen? Heeft u behoefte aan meer balans tussen uw privéleven en uw werkende leven en zoekt u nieuw perspectief?  

Voor ieder die het gevoel heeft vast te lopen in leven of werk en vragen heeft zoals hierboven kan lifecoaching helpen. U krijgt de gelegenheid om te onderzoeken wat er werkelijk speelt, wat uw drijfveren zijn, waar u naartoe wilt en hoe u stappen kunt zetten om daar te komen. Daarbij kijkt u naar uw eigen biografie om inzicht te krijgen in de richting die bij u past en die u wilt ontwikkelen.  De gesprekken verhelderen, geven inzicht en zetten aan tot besluiten en nieuwe stappen. 

Werkwijze

Een traject start met een intakegesprek waarin u ervaart of u de juiste coach voor u heeft. De gesprekken duren ongeveer 1,5 tot 2 uur. De locatie wordt in overleg met u bepaald. Een gemiddeld traject bestaat uit vier tot zes gesprekken. Tussen de gesprekken in reflecteert u aan de hand van opdrachten, zoals het schrijven van uw biografie. 

Ervaring in de cultuursector, het onderwijs en de overheid

Wij hebben ruime ervaring in het begeleiden van professionals in de cultuursector, onder andere musici, het onderwijs en de overheid. 

Kosten

Particulier: Intake gratis. €80,- excl. BTW per gesprek. Zakelijk: €120,- excl. BTW per gesprek van 1,5 uur  inclusief werkmateriaal en tussentijds mailcontact. 

 

Aanvraag Coaching

Life- en Loopbaancoaching
Top