Over ons

Over Joke Leenders

Joke Leenders is oprichter van JL coaching, dialoog en integriteit. Zij is zelfstandig coach, socratisch gespreksleider en trainer.  Vanuit haar ervaring als wethouder en professional in de cultuursector begeleidt zij mensen en organisaties in de publieke sector.  Zij heeft zich daarbij gespecialiseerd in integriteit en ethiek als onderdeel van professioneel handelen.  Joke was acht jaar wethouder in Zeist, zes jaar docent en studieleider van de lerarenopleiding muziek aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en Amsterdam, loopbaanbegeleider en vele jaren consulent voor cultuureducatie en muziekonderwijs. Na haar studie aan het Utrechts Conservatorium volgde ze opleidingen op het gebied van mediation, coaching en socratische gespreksvoering. Zij is als auditor verbonden aan de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal. 

Inspiratie

Joke aan het woord: "In mijn werk wil ik bijdragen aan het maatschappelijk belang en een goed functionerende democratische samenleving waarin ieder tot zijn recht komt. Een samenleving waarin we betekenisvol kunnen leven en werken.  Mijn werkwijze is er één van hoofd, hart en handen. Denken, voelen en handelen gaan voor mij hand in hand.  Ik gebruik in mijn werk socratische gespreksvoering, dialoog, muziek, de stem, verhalen en bewezen coachmethodieken met een positieve insteek." 

Erkenning

Joke Leenders is lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en gecertificeerd EIA practitioner. Zij is CRKBO - het Centraal Register Kortdurend Beroepsonderwijs- erkend docent. Opdrachten voor onderwijsinstellingen zijn dan ook vrijgesteld van BTW. 

certificering

Duurzaam ondernemen

Joke Leenders wil duurzaam ondernemen.  In haar werk geeft zij vorm aan duurzaam ondernemen door vrijwilligerswerk te doen als gespreksleider bij lokale dialogen met bewoners en in voorkomende gevallen opdrachten om niet uit te voeren.  Daarnaast gebruikt zij duurzame materialen, biologische catering en kraanwater bij de trainingen en groene energie en benut zij waar mogelijk het openbaar vervoer en de fiets.                        

Ethische Gedragscode  

Wie traint in integriteit behoort zich natuurlijk ook zelf integer te gedragen.  U kunt ons daarop aanspreken. Als leidraad gebruiken we hiervoor de ethische gedragscode van de NOBCO/EMCC. Hieronder treft u een link waarmee u de Ethische Gedragscode van de NOBCO/EMCC kunt downloaden. 

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennis maken? Neem contact op voor een afspraak. 

Contact

 

Over ons

Onze diensten

Coaching

Spelen er vragen door uw hoofd? Doet u nog wat u wilt en wilt u nog wat u doet?  Coaching helpt u om de zaken op een rij te krijgen. Het resultaat is motivatie, nieuw elan en een heldere koers. 

Gespreksleiding

Wilt u echt met elkaar in gesprek?  Onze gespreksbegeleiding is er op gericht om werkelijk met elkaar tot een zinvolle dialoog te komen.

Integriteit

Integriteit is doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Maar hoe doet u dat in de praktijk? Scherp uw oordeelsvermogen bij lastige kwesties.

Socratisch gesprek

Via deze button komt u op de pagina van Socratis gesprek. Het is een denkgesprek waarin je samen onderzoek doet naar vragen waarop je het antwoord niet weet.

Top